A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheted az Adatkezelési tájékoztatónkat és a sütik használatának részletes leírását. Elfogadod ezeket a cookie-kat és az érintett személyes adatok feldolgozását?
Termékek Menü

Adatkezelési szabályzat

1. AZ ADATVÉDELMI ÉS ADAKEZELÉSI SZABÁLYZAT CÉLJA

A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Maysa Car Kft. (székhely: 1114 Budapest, Bartók Béla út 9., cégjegyzékszám:01-09-278854, nyilvántartó hatóság: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság, adószám: 14960385-2-43) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési irányelveket és a Társaság adatvédelmi és adatkezelési politikáját.

Jelen adatvédelmi és adatkezelési szabályzat elérhető az alábbi oldalról: www.difiori.hu/adatkezeles

A Maysa Car Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.difiori.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) működtetése során a Weboldalra látogatók, a Weboldalon regisztrálók, illetve azon vásárlók, (a továbbiakban együttesen Fogyasztó) adatait kezeli.

A jelen Szabályzat célja, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

2. A SZOLGÁLTATÓ MINT ADATKEZELŐ MEGNEVEZÉSE

Név: Maysa Car Kft.
Székhely és levelezési cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 9.
Telefonszám: +36 1 466 6286
Email cím: info@difiori.hu 
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-128242/2017

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató email címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu

3. A KEZELT SZEMÉLYES ADATOK KÖRE

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Fogyasztónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

  • Fogyasztó neve, e-mail címe, telefonszáma,
  • jelszó,
  • számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, megye, irányítószám),
  • szállítási cím (szállítási név, telefonszám, utcanév, házszám, település, megye, irányítószám)

3.2. Technikai adatok

A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a Fogyasztó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket a Szolgáltató rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a Fogyasztó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag a Szolgáltató fér hozzá. 

3.3. Cookie

A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – egy cookie (süti) betűkből és számokból álló karaktersorozatot tartalmazó kis fájl – küld a Szolgáltató a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz.

A cookie-k (sütik) nem tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A cookie-k gyakran olyan egyéni azonosítót tartalmaznak - egy titkos, véletlenül generált számsort - amelyet a látogató eszköze tárol. Néhány cookie a Weboldal bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre tárolásra kerül a latogató számítógépén.

Az így elküldött cookie-k felhasználása a következő: A külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a Fogyasztó korábban már látogatást tett a hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a Fogyasztó részére külső szolgáltatók - közöttük a Google - partnereinek internetes webhelyein. A Fogyasztó a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait.

A letiltást követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól.

Alkalmazott cookie-k:

  • Átmeneti (session) cookie: a session cookie-k a Fogyasztó látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a Szolgáltató Weboldala hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Weboldal egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni. Ezek hiányába az oldal számos funkciója nem lesz elérhető a Fogyasztó számára. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.
  • Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t is használ a Szolgáltató a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek a Fogyasztó weboldalhasználatáról, például, hogy mely al-oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a Weboldalról. Ezek a cookie-k nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat, vagyis teljesen általános, névtelen információkkal dolgoznak. Az ezekből nyert adatokat a Szolgáltató a Weboldal teljesítményének javítására használja. Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy a Fogyasztó az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz.
  • employee_login_last_email - Bejelentkezésnél az emailcímet tárolja a böngésző bezárásáig.
  • Ealrm, ealem, ealpw - Permanens beléptetést biztosít. Élettartama 180 nap.
  • come_from - Beléptetés átirányítást végez. Élettartama 10 perc.
  • predictionio - Felhasználó azonosító cookie személyre szabott hirdetések ajánlásához. Élettartama 3 hónap.
  • currency - A vásárló pénznemét tárolja. Élettartama 30 nap.

Külső szerverek segítik a Weboldal látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását (Google Analytics, Facebook). A mérési adatok kezeléséről az adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani a Fogyasztó részére.

Elérhetőségük: 
Google: www.google.com/analytics
Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy

Amennyiben a Fogyasztó nem szeretné, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben

  • hogyan lehet letiltani a cookie-kat,
  • hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy
  • hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
  • hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

Amennyiben a Fogyasztó nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek a Fogyasztó számára. A cookie-k törléséről bővebb tájékoztatás az alábbi linkeken található:

3.4. Online rendeléssel kapcsolatos általános adatkezelés

A vásárlás során a Fogyasztónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

  • megrendelő (fogyasztó) adatai (név, email, telefonszám),
  • számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, megye, irányítószám),
  • szállítási cím (szállítási név, telefonszám, utcanév, házszám, település, megye, irányítószám)

3.6. Hírlevéllel, Személyre szabott hírlevéllel, Kosárelhagyó levéllel kapcsolatos adatkezelés

A Weboldalon személyre szabott hírlevélre történő feliratkozásra van lehetőség. A lehetőség igénybevételével kapcsolatosan a hírlevélre feliratkozó felhasználó önkéntes adatszolgáltatás keretében a lentebb meghatározott személyes adatait adja át kezelésre a Szolgáltató részére:

  • név,
  • email cím,
  • cím,
  • weboldal használattal kapcsolatos viselkedési szokások,
  • hírlevél olvasással kapcsolatos viselkedési szokások,
  • vásárlási szokások

3.7. Egyéb célú adatkezelés

Szolgáltató telefonos rendelésfelvételt biztosít a Fogyasztó részére, melynek során a Szolgáltató a rendeltetés szerű szolgáltatás (virágrendelés) nyújtásához szükséges adatokat rögzíti. Telefonos rendelésfelvétel során rögzített adatok:

  • megrendelő (fogyasztó) adatai (név, email, telefonszám),
  • számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, megye, irányítószám),
  • szállítási cím (szállítási név, telefonszám, utcanév, házszám, település, megye, irányítószám)

Jellegétől függetlenűl a telefonbeszélgetés (rendelésfelvétel, panasztétel, információkérés stb) nem kerül rögzítésre.

4. AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA, CÉLJA ÉS MÓDJA

4.1. Az adatkezelésre a www.difiori.hu internetes oldalon (a továbbiakban: Weboldal) található internetes tartalmak a Fogyasztó önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a Fogyasztó kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az Weboldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint a Fogyasztó önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.

A hozzájárulását a Fogyasztó az egyes adatkezelések tekintetében a Weboldal használatával, a regisztrációval, a Weboldalon vagy telefonon leadott rendeléssel, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

4.2. Az adatkezelés célja a Weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. A Szolgáltató a Fogyasztó által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése, házhoz szállítása, számlázás lehetővé tétele, kapcsolattartás, illetve ha a Fogyasztó feliratkozott hírlevélre, akkor hírlevél küldés és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében szükségesek.

4.3. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a Fogyasztó jogainak védelme.

4.4. A Szolgáltató a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használja illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - a Fogyasztó előzetes, kifejezett hozzájárulása nélkül nem lehetséges.

4.5. Szolgáltató a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Érintett e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Fogyasztó terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

5. AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA

5.1. A regisztráció vagy a vásárlás során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval vagy annak hiányában a Pénztár oldalon, a rendelésleadáshoz szükséges adatok megadásával kezdődik és annak kérelemre történő törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat kérelemre történő törléséig tart. A regisztráció Érintett általi törlésére, valamint Szolgáltató általi törlésére bármikor, az Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) rögzített esetben és módon kerülhet sor.

5.2. Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a Weboldalon történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket.

5.3. Hírlevél esetén a személyes adatok kezelése a hírlevélről, a 8.4. pontban meghatározott módon történő leiratkozásig tart.

6. AZ ADATOKAT MEGISMERŐ SZEMÉLYEK KÖRE, ADATTOVÁBBÍTÁS, ADATFELDOLGOZÁS

6.1. Az adatokat elsődlegesen a Szolgáltató illetve a Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át.

6.2. Az alapul fekvő informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében Szolgáltató adatfeldolgozót (pl. tárhely-szolgáltatót, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. 

Adatfeldolgozók megnevezése:

Cégnév Cím Tevékenység

Kohus Kálmánné EV.

2092 Budakeszi, Fő u. 216

könyvelés

ShopRenter.hu Kft.

4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.

tárhely-szolgáltató

SendinBlue

55 rue d’Amsterdam, 75008 Paris 

hírlevélküldő rendszer

Justuno, Inc

Pier 26. Mailbox 5, San Francisco, CA  94105

online intelligencia szoftver és levélküldő rendszer

The Rocket Science Group LLC

675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

Mailchimp hírlevélküldő rendszer

 

6.3. A Maysa Car Kft. a Fogyasztók személyes adatait nyomon követhető módon és a jogszabályoknak megfelelően kezeli. A fentieken túl a személyes adatokat harmadik személyeknek csak és kizárólag a Fogyasztó hozzájárulása esetén továbbítja, és csak hatósági megkeresések esetén adja ki.

7. FOGYASZTÓ JOGAI ÉS JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

7.1. A Fogyasztó bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá a regisztrált Fogyasztó bármikor módosíthatja azokat a fiókjába történő bejelentkezéskor a személyes adatainak módosítására szolgáló gombbal.

A Fogyasztó jogosult arra, hogy a rá vonatkozó személyes adatokat géppel olvasható formátumban (pl.: JSON, CSV, XML) megkapja. A regisztrált Fogyasztó a fiókjába történő bejelentkezéskor a személyes adatainak letöltésére szolgáló gombbal minden róla tárolt személyes adatot kiexportálhat a webáruházból. A vendég vásárló vagy hírlevél feliratkozó egy erre a célra létrehozott szöveges menüpontban az e-mail címe megadásával kérvényezheti a személyes adatainak a letöltését.

A Fogyasztó jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő törölje a rá vonatkozó személyes adatokat. A regisztrált Fogyasztó a fiókjába történő bejelentkezéskor a személyes adatainak törlésére szolgáló gombbal minden adatát törölni tudja a webáruházból. A vendég vásárló vagy hírlevél feliratkozó egy erre a célra létrehozott szöveges menüpontban az e-mail címe megadásával kérvényezheti a személyes adatainak a törlését. 

Adatok letöltése vagy törlése nem regisztrált Fogyasztóknak, vendég vásárlóknak vagy hírlevél feliratkozóknak: https://www.difiori.hu/index.php?route=information/personaldata

7.2. Szolgáltató a Fogyasztó kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá - a Fogyasztó személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

A Szolgáltató - ha belső adatvédelmi felelőssel rendelkezik, a belső adatvédelmi felelős útján - az adatvédelmi incidenssel kapcsolatos intézkedések ellenőrzése, valamint a Fogyasztó tájékoztatása céljából nyilvántartást vezet, amely tartalmazza a Fogyasztó személyes adatok körét, az adatvédelmi incidenssel Érintettek körét és számát, az adatvédelmi incidens időpontját, körülményeit, hatásait és az elhárítására megtett intézkedéseket, valamint az adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat. 

7.3. A Fogyasztó a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

Levelezési cím: Maysa Car Kft., 1114 Budapest, Bartók Béla út 9.
Ügyfélszolgálat: info@difiori.hu 

A Fogyasztó bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel a Szolgáltatóhoz fordulhat a fenti elérhetőségeken keresztül.

7.4. A Fogyasztó bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Egyes adatait a Fogyasztó a Weboldalon maga helyesbítheti; egyéb esetekben Szolgáltató a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

7.5. A Fogyasztó kérheti továbbá, adatainak zárolását. A Szolgáltató zárolja a személyes adatot, ha a Fogyasztó ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Fogyasztó jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta. 

A helyesbítésről, a zárolásról és a törlésről a Fogyasztókat, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel a Fogyasztó jogos érdekét nem sérti.

Ha a Szolgáltató a Fogyasztó helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

A Fogyasztó tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen. Szolgáltató a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. 

7.6. A Fogyasztó a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján

  • Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat vagy
  • Bíróság előtt érvényesítheti jogait.

7.7. Amennyiben a Fogyasztó szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Fogyasztóel szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

8. HÍRLEVÉL, SZEMÉLYRE SZABOTT HÍRLEVÉL

8.1. A Szolgáltató fokozott figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) e-mail küldésére.

8.2. Az e-mail címek kezelése elsősorban a Fogyasztó azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.

8.3. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint a Szolgáltató egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben elektronikus formában, e-mailben juttatja el a Fogyasztók részére. Az ilyen értesítéseket azonban a Szolgáltató nem használja reklámozási célra.

8.4. Hírlevél

A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Szolgáltató csak a Fogyasztó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A hírlevél direkt marketing elemekkel rendelkezik és reklámot tartalmaz. Szolgáltató a hírlevél igénybevétele során a Fogyasztó által megadott adatokat kezeli.

Hírlevél esetében a Szolgáltató, mindaddig kezeli a Fogyasztó hírlevél feliratkozása során megadott adatait, ameddig a Fogyasztó a hírlevélről le nem iratkozik a hírlevél alján található „Leiratkozás” gombra kattintva vagy nem kéri a levételét a hírlevélre feliratkozók listájából emailben vagy postai úton. Leiratkozás esetén a Szolgáltató további hírleveleivel, ajánlataival nem keresi meg a Fogyasztót. A Fogyasztó bármikor ingyenesen leiratkozhat a hírlevélről és hozzájárulását visszavonhatja.

8.5. Személyre szabott hírlevél

A Maysa Car Kft. a felhasználók személyes adatait,  arra is felhasználhatja, hogy számukra személyes ajánlatokat küldjön, hírlevél formájában. A személyre szabott hírlevél keretében a Maysa Car Kft. a regisztrált és a hírlevélre feliratkozott felhasználók korábbi vásárlásait vizsgálja, és ennek vizsgálata és eredménye alapján, személyre szabott hírlevelet is küldhet a felhasználói számára.

A személyre szabott hírlevélről való leiratkozásra a 8.4. pontban található rendelkezések az irányadóak. Amennyiben a Fogyasztó leiratkozik a Difiori hírleveléről, a továbbiakban személyre szabott hírlevelet sem fog kapni.

9. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

9.1. Szolgáltató rendszere a Fogyasztók tevékenységéről adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze a Fogyasztó által a regisztrációkor vagy vásárláskor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

9.2. Minden olyan esetben, amikor a szolgáltatott adatokat a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a Fogyasztót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, továbbá lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

9.3. Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.

9.4. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot a Fogyasztók a Weboldal felületén történő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően az érintettnek a Weboldal további használatához el kell fogadniuk a módosításokat, a Szolgáltató által, a Weboldalon biztosított módon.

Budapest, 2018. május 22.